Tiskové zprávy 2016

AVON POCHOD PROTI RAKOVINĚ PRSU 2016 – Život je boj, ukažme společně sílu

V Praze, 20. dubna 2016

Už po šestnácté se v červnu vydá do pražských ulic několik desítek tisíc lidí a bude bojovat za zdravá prsa. Tvářemi letošní kampaně AVON Pochodu jsou naše pacientky, bojovnice se zákeřnou nemocí. Bojovné líčení, rozhodný postoj i touha porazit rakovinu prsu – to vše je spojuje.

„Pacientky s rakovinou prsu byly naší inspirací při tvorbě letošní kampaně Bojovnice. Jde o neskutečně silné ženy, které nepřítel jménem rakovina nezastrašil. Naopak se mu postavily a svůj boj vyhrály nebo ho vedou s hlavou vztyčenou. Tyto dámy vědí nejlépe, že život je boj. Na druhou stranu vědí, že život za ten boj stojí. Pojďme je podpořit
a ukažme společně sílu na AVON Pochodu 11.6.,“
říká generální ředitelka Avonu Andreea Moldovan.

Vstupenkou na Pochod bude tradičně Tričko proti rakovině prsu, které letos exkluzivně vytvořila oděvní designérka Mirka Horká. Dozdobit si je můžete speciální washi páskou (páska z rýžového papíru), která vytvoří unikátní vzory nebo uzpůsobí střih a přitom neponičí látku. Sami návštěvníci se tak stávají spoludesignéry Trička. Koupit si jej můžete v dámské, pánské i dětské variantě u své AVON Lady/Gentlemana, na vybraných pobočkách Sportisima a od 2.2. také na vybraných prodejnách C&A a SCANquilt. Tričko je rovněž v prodeji na e-shopu.

Řada našich partnerů uvádí na trh produkty, jejichž koupí podpoříte boj proti rakovině prsu. Vinařství SPIELBERG uvádí limitovanou edici Svatovavřineckého vína a společnost NUTREND speciální ovesnou tyčinku FLAPJACK, která se na počest Pochodu oblékla do růžové barvy. V té se představí i zbrusu nova pramenitá artéská voda NARTES rovněž od společnosti NUTREND, kterou si mohou vychutnat exkluzivně návštěvníci AVON POCHODU.

Startovat se bude 11.6. již tradičně ze Staroměstského náměstí, cílem bude letos poprvé ostrov Štvanice. Nově bude program prodloužen až do 22 hodin. V cíli v rámci odpoledního programu vystoupí Jelen, Debbi, KRYŠTOF a Tonya Graves. V rámci večerního programu vám zahrají Dan Bárta & Illustratosphere, Campana Batucada a Support Lesbiens.

Řady ambasadorů letos rozšířili Ilona Csáková, Vanda Hybnerová, Soňa Norisová, Debbi, Dan Bárta a blogerky A Cup of style. V rámci partnerství Avonu se soutěží Česká Miss se rovněž můžete těšit na letošní tři nejkrásnější dívky České republiky – Českou Miss 2016 Andreu Bezděkovou, Českou Miss World 2016 Natálii Kotkovou a Českou Miss Earth 2016 Kristýnu Kubíčkovou.

Generálními partnery jsou již podruhé Reebok a Sportisimo. Mediálními partnery jsou opět TV Prima a Starcom a nově také rádio City a Hitrádio.

Letos poprvé je partnerem Pochodu i hotel Boscolo Prague. “Náš hotel dlouhodobě podporuje charitativní akce a jsme rádi, že se tento rok můžeme připojit jako oficiální partner k AVON Pochodu. Bylo nám ctí poskytnout příjemné prostředí pro ambasadorky a ambasodory pro focení či pro tiskovou konferenci. Jsme rádi, že můžeme podpořit šíření informace o této skvělé akci na podporu boje proti rakovině prsu a personál hotelu se těší na aktivní zapojení do pochodu”, říká Gorjan Lazarov, generální ředitel hotelu Boscolo Prague.

Těšíme se na vás na AVON Pochodu 11. 6. a děkujeme za podporu boje proti rakovině prsu.